Lentinex gyógygomba oldat 30ml

Lentinex gyógygomba oldat 30ml
Új generációs, kiváló biohasznosulású Lentinán tartalmú gyógygomba oldat, a természetes immunvédekezésért
10 989 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek
A Lentinex speciális, norvég biotechnológiai előállításának köszönhetően, a lentinan-t 100%-ban természetes, a leghatékonyabbnak tartott tripla-hélix szerkezetben, és oldékony formában tartalmazza. Ez magyarázza a Lentinex kiváló biohasznosulását, amelyet klinikai vizsgálatok is alátámasztanak.
Előállítása a legmagasabb kívánalmaknak is megfelelő helyes gyógyszergyártási gyakorlat (GMP) alapján, szigorú minőségi követelmények mellett és kiváló alapanyagok felhasználásával történik.
Fontos hangsúlyozni, hogy ellentétben más gomba béta-glükán kivonatok előállításával, ez a szabadalmi eljárás által védett folyamat, teljesen természetes, tiszta és kémiai feldolgozástól mentes lentinan-t eredményez.
Számos klinikai kutatás foglalkozik azzal, hogy a lentinan, az eredeti, tripla-hélix szerkezeti formájában a leghatékonyabb. A Lentinex-ben levő lentinan, megőrzi ezt az eredeti tripla-hélix szerkezetet, míg a hagyományos kémia kivonással előállított termékekben ez nagyon nehezen megvalósítható.
Az oldatos formából következően adagolása és alkalmazása nagyon egyszerű. Sok embernek gondot okoz, hogy nagy számban kell különböző méretű tablettákat, kapszulákat szedni. A Lentinex oldat kellemes ízű, és könnyű lenyelni.

Az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) 2010-ben adta meg a Lentinex európai forgalmazási engedélyét, de Európa mellett, az Egyesült Államokban, és Távol-Keleten is elérhető.
A Lentinex biztonságosan adható, akár idős embereknek is, biztonságosságát klinikai vizsgálatok támasztják alá. Hosszú távon is alkalmazható.
Fogyasztható: egészséges állapotban, jelentősebb fizikai vagy szellemi terhelés esetén, stressz fennállása esetén, dohányzás esetén, immunrendszert érintő betegségek esetén, krónikus, a szervezetet megterhelő betegségek esetén, onkológiai és egyéb kezelések esetén.
A Lentinex fogyasztásának ellenjavallata: autoimmun betegség, immunszupressziós kezelés, a készítmény bármely összetevőjével szembeni allergia, érzékenység.
Kiszerelés: 30ml oldat
Adagolása: napi 1ml (fél mokkáskanál)
Szükség esetén a napi adag 2ml-re emelhető (1 mokkáskanál).

Fontos figyelmeztetés: a Vitaminklinika webáruház által forgalmazott termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a hazai jogszabályok értelmében nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek és étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi kezeléseket.
Webáruház készítés